Pécs-Orfű kerékpárút

Ez is érdekelhet még...

4 hozzászólás

 1. Varga János szerint:

  Én többször mentem már rajta ,és jobb mint a kocsik között!!

 2. S. Attila szerint:

  Én kipróbáltam sötétben. Hiányzott a korlátokon, oszlopokon a szokásos fényvisszaverő csík. Sokkal messzebbről feltűnne az akadály, biztonságosabb lenne a közlekedés.

 3. L. Péter szerint:

  Én ma mentem végig rajta Orfű felől. Rossz! Kifejezetten életveszélyes! Én simán be fogok menni ezentúl is Remete-rét felől az útra Pécs felé. Az autók nem érnek utol, gyorsabb vagyok, az út szélesebb, jobb. Ez a kerékpár-útnak csúfolt valamit meghagyom a turistáknak, remélve, hogy nem lesz rajta soha baleset! Mert aki ott esik, az bizony nagyon fog esni! Annak pedig aki ilyet épít megmondanám, hogy adok neki egy bringát és akkor tessék feltekerni és legurulni rajta, majd a másik oldalról is! Sokkal egyszerűbb lett volna kiszélesíteni az utat és felhúzni egy csíkot úgy, ahogy az például Spanyolországban is van és működik. Persze akkor nem lehetett volna a szép, nagy összegeket zsebre rakni!

 1. 2012. április 22. vasárnap

  […] megépült Pécs-Orfű kerékpárút példája nyomán kifogásolták a kerékpárút melletti védőkorlátok elhelyezését a balesetveszély miatt. Mivel a szabvány előírja ezek meglétét, javasolták, hogy a korlát […]