Pécs, 2010. április 22. – Kritikus Tömeg felvonulás a Föld Napján!

4 hozzászólás

 1. Zsolti szerint:

  Végre egy jó hír…
  már jóideje vártam, hogy mikor lesz az újabb kritikus Tömeg… 🙂

 2. ildi szerint:

  Emberek remélem minél többen megyünk el rá!!! Kell már egy ilyen út! Sajna ,hogy csak a Pécsi reszekre terjed ki, jó lenne ha Pécsről kifelé is lenne már kerékpár út! Szomorú ezen a környéken van a legkevesebb kerékpár út építve!!!!!! Hivatalok ébredjetek fel és remélem olvasátok a soraim és tesztek is valamit érte!!!!!
  Üdv egy nemrég ideköltözöt család..

 3. Zsú szerint:

  Végre ismét egy felvonulás Földünkért!! Remélem lesz következménye, mert – szégyen – hiszen állat- és környezetvédő vagyok, mégis kocsival járok dolgozni, mert kerékpárral életveszélyes lenne megközelíteni a munkahelyem – se az elkerülőn, se a város főútján nem szeretnék az autók közt kavarva bringázni, a busz pedig számomra kilőve, ugyanis az egyik útvonalon mindenképp a kisebbséggel kellene utaznom, akikkel egy buszon még SOHA nem úsztam meg beszólás, kéregetés, trágár megjegyzések, kóstolgatás nélkül. Szerintem ezzel is kéne valamit kezdeni!!! A környezetvédelem és a CO2 kibocsájtás csökkentése szerintem ezeknél kezdődne: 1. megfelelő és biztonságos bicikliút kialakítása, behálózva Pécset (illetve a városokat általában) 2. BIZTONSÁGOS tömegközlekedés, ne attól kelljen tartani, hogy felszállok egy buszra, és a táskám nélkül szállok le (vagy ahogy Pesten szokás, még meg is késelnek/vernek érte)

 4. Lukácsi György szerint:

  Kedves kerékpárosok mikor lesz végre a kerékpáron elöl és hátul világitás vagy legaláb egy szentjános bogarat vigyenek magukkal. Egy ilyen összejövetelen legaláb a vezetöjük kerékpárján lenne világitás.Én még akkor versenyeztem amikor a Standard cégnek volt szakosztája /ha enlékszik valaki ezekre a nevekre Bicskei és Furmer vagy a Typogréfiára/ Minden jót kivánok